Pārlekt uz galveno saturu

Norisināsies zinātniski praktiskā konference "Līdzsvarota lauksaimniecība"

Attēla autors: Dainis Lapiņš

Jau tradicionāli 22. februārī Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) norisināsies lauksaimniecības zinātniski praktiskā konference “Līdzsvarota lauksaimniecība”. Konferencē aicināti piedalīties visu lauksaimniecības zinātnisko iestāžu kolēģus, Zemkopības ministrijas speciālistus, konsultāciju dienesta darbiniekus, lauksaimnieku biedrības, uzņēmumu vadītājus, pakalpojumu sniedzējus un topošos lauksaimniecības speciālistus.

Konferences darba kārtība

Konferences mērķis ir popularizēt jaunākās zinātnes atziņas un praktisko pieredzi laukkopības, kā arī dārzkopības un lopkopības nozarēs. Konferences laikā notiks plenārsēde par biozinātnes ilgtspējīgas attīstības iespējām Latvijā un darbs tematiskajās sekcijās par nozarei aktuālajiem jautājumiem. Pils telpās būs izvietoti stenda ziņojumi.

Reģistrācija konferencei notiks no plkst. 9.00 līdz 10.00, savukārt LLU Fundamentālās bibliotēkas lasītavā no plkst. 10.00 dalībnieki aicināti piedalīties atklāšanas ceremonijā, kā arī plenārsēdē par lauksaimniecības aktualitātēm. Bet no plkst. 14.00 norisināsies sekciju sēdes par laukaugu ražu un kvalitāti (LLU Fundamentālās bibliotēkas lasītavā), dārzeņu, augļaugu un krāšņumaugu audzēšanu, kā arī par zinātniskajiem pētījumiem lopkopībā.

Detalizēta informācija par zinātniski praktisko konferenci "Līdzsvarota lauksaimniecība" pieejama mājaslapā.

Pievienots 08/02/2018