Pārlekt uz galveno saturu

Noslēdzies "Scandagra Latvia" konkurss

Attēla autors: No LLU arhīva

14. jūnijā SIA “Scandagra Latvia” norisinājās LLU Lauksaimniecības fakultātes bakalaura darbu izvērtēšanas konkurss ar mērķi novērtēt studentu ieguldījumu pētniecībā un veiktā darba paliekošo vērtību nozarei. 

Konkursā piedalījās septiņi studenti. Katram studentam bija iespēja prezentēt savu izstrādāto darbu, iepazīstinot SIA “Scandagra Latvia” pārstāvjus ar izvēlētās tēmas aktualitāti, veikto pētījumu, tā secinājumiem, kā arī  ieguvumu nozarei. No uzņēmuma puses darbus izvērtēja Tirdzniecības direktors Aigars Leitis, Zemgales reģionālais un produktu grupas vadītājs Ģirts Gīmis, kā arī Personāla vadītāja Veldze Aleksandrova.

 “Bija tiešām ļoti patīkami iepazīties un dzirdēt, redzēt ar kādu interesi studenti ir lauksaimniecībā. Tas liecina un parāda to, ka šī nozare ir ārkārtīgi interesanta un var būt ļoti aizraujoša. Prieks, ka ir jaunieši, kuriem ir nepiespiesta vēlme veltīt savu laiku pētniecībai un jauniem atklājumiem priekš sevis, saimniecības, kurā darbojās, kā arī nozarei kopumā!” ar savām pārdomām un emocijām dalījās SIA “Scandagra Latvia” Personāla vadītāja Veldze Aleksandrova.

Par labākajiem darbiem atzina Jāņa Kaņepa (1. vieta), Ilzes Rungēvicas (2. vieta), Reiņa Lazdāna un Lolitas Dāboliņas (abi dalīja 3. vietu) darbus. SIA “Scandagra Latvia” kompliments un atzinība labākajiem darbu autoriem izteica LLU LF izlaidumā 22. jūnijā (apakšējā fotogrāfijā no kreisās puses Jānis Kaņeps, Ilze Rungēvica, Lolita Dāboliņa, Reinis Lazdāns, Pēteris Stupāns un Veldze Aleksandrova).

konkurss

 

Pievienots 22/06/2018