Pārlekt uz galveno saturu

Skolēn, kļūsti par studenta sekotāju un iepazīsti LLU

Attēla autors: No LLU arhīva

14. februārī Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) norisināsies akcija "Skolēns – studenta sekotājs", kā laikā ikvienam skolēnam būs lieliska iespēja kļūt par sekotāju kādam no LLU studentiem, lai klātienē iepazītos ar studiju vidi, mācībspēkiem, studentu dzīvi un piedalītos lekcijās, kā arī laboratorijas darbos.

Virtuāla sekošana draugiem, paziņām vai pat nepazīstamiem cilvēkiem ir ierasta prakse sociālajos tīklos, kas ļauj iepazīt "izsekotā" cilvēka ikdienas gaitas, intereses un pat domas. Taču virtuāla sekošana nav salīdzināma ar īstu sekošanu, kad sekotājam ir iespēja ne tikai no malas visam sekot līdzi, bet arī pašam kļūt par daļu no izsekotā cilvēka dzīves.

Šādu iespēju skolēniem piedāvā LLU, kad ikviens Latvijas skolēns varēs klātienē sekot studentu ikdienas gaitām. Īsta sekošana studentam dos iespēju skolēnam uz vienu dienu pilntiesīgi piedalīties augstskolas dzīvē, iepazīties ar studiju vidi, mācībspēkiem un sadzīvi. Turklāt tie, kuri pēc vidusskolas absolvēšanas nolēmuši studēt LLU, varēs noskaidrot visus sev neskaidros jautājumus par uzņemšanu, nepieciešamajiem dokumentiem un studijām Jelgavā.

Skolēni var pieteikties kļūt par sekotāju studentam kādā no 8 LLU fakultātēm – Lauksaimniecības, Meža, Vides un būvzinātņu, Veterinārmedicīnas, Tehniskās, Informācijas tehnoloģiju, Pārtikas tehnoloģijas un Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātēm.

Pieteikšanās, lai kļūtu par studenta sekotāju, notiek līdz 8. februārim, aizpildot pieteikuma anketu elektroniski. Turklāt līdz 8. februārim pieteikties aicināti arī studenti, kuri 14. februārī vēlas sev sekotājus, sūtot savu kontaktinformāciju pa e-pastu: informacija@llu.lv. Detalizēta informācija iegūstama pa tālruni: 63005718

Pievienots 09/01/2018