Pārlekt uz galveno saturu

Informācija pirmkursniekiem

Attēla autors: No LLU arhīva

LLU imatrikulācijas akts notiks Jelgavas pils pagalmā š. g. 6. septembrī plkst. 9:00

 

LF studenti LLU imatrikulācijas aktam pulcējas hallē pie Lauksaimniecības fakultātes dekanāta no 8:30. Ja esi nokavējis, tad ap 8.45 lūkojies pēc fakultātes grupas pie ieejas pils pagalmā parka pusē. Iesoļošana pils pagalmā sāksies jau 8.54, līdz tam brīdim visiem studentiem jābūt ierindā.

Lauksaimniecības fakultātes svinīgais akts jaunā studiju gada uzsākšanai notiks LLU Aulā (Jelgavas pilī) plkst. 11:00

Aicinām izvēlēties akadēmiskajai videi un meteoroloģiskajiem apstākļiem atbilstošu apģērbu un ievērot noteiktos LLU epidemioloģiskās drošības noteikumus.

 

Papildus svarīga informācija:

Ar Imatrikulācijas aktu 6. septembrī LLU tiks atklāts jaunais studiju gads: https://www.llu.lv/lv/raksts/imatrikulacijas-akts

Nodarbību grafiks pieejams šeit: https://www.llu.lv/lv/nodarbibu-grafiki, tur atrodama arī informācija par studiju procesa organizāciju.

1. kurss ir sadalīts 2 grupās (grupu sadalījums un studentu saraksts nosūtīts uz LLU epastu). Mācību praksē “Praktiskā lauku saimniecība” (notiks Vecaucē):

  1. grupa dodas no 13. līdz 17. septembrim (2.grupa studē pēc nodarbību grafika)
  2. grupa dodas no 20. līdz 24. septembrim (1.grupa studē pēc nodarbību grafika)

 

Lūdzu augšupielādējiet savus Covid19 vakcinācijas / pārslimošanas sertifikātus LLU IS (https://lais.llu.lv/ - izvēloties “Studentiem un darbiniekiem”, un pēc autorizēšanās kreisajā pusē būs iespēja “Augšupielādēt dokumentu”), lai 6.septembrī Jūs nekavētu savu laiku atskaitoties par sertifikāta faktu dekanātā. Studenti, kuri veiks testu, lai varētu ierasties klātienē uz imatrikulācijas aktu, lūgums to reģistrēt no plkst. 8:00 - 8:30 Lauksaimniecības fakultātes dekanātā.

 

Pievienots 03/09/2021